Posts

Showing posts from March, 2012

terima kasih kepada NDH TECHNOLOGY

Image
tempahan ini dari NDH..gift bag



TUALA a.k.a TOWEL

Image
Aha..towel..atau tuala ni biasanya mmg selalu digunakan..samada budak mahuun orang tua..nak mandi..nak lap tangan...surirumah terutamanya amat memerlukan tuala/towel..tapi zaman sekarang towel pon dah di jadikan bahan hiasan...selain itu boleh jugak dijadikan gift untuk sebarang jenis majlis.nak bagi gift kat orang tentu tak menarik jika hanya sehelai tuala yang kosong...jadi..jom hiasi towel gift anda melalui tempahan kepada kami...nak buat hiasan dirumah pun boleh...








pilihan warna yang menarik....boleh print...atau sulam... ni pula contoh::::::>>>>> sapu tangan yang di sulam...


JENIS-JENIS NON WOVEN BAG

Image
APRON PUN BOLEH...




antara warna baju pilihan selain hitam dan putih

Image

alhamdulillah...

Image
:)

tempah baju murah cari lah kami...

Memang kitaorang tak menang tangan nak menjawab emel…tapi kitaorang tak kisah sebab memang dah pilih jalan ni, kena tempuh jelah. Lagipun saya tak suka kalau orang tanya melalui emel ataupun sms, tak berjawab. Macam nak tak nak jer bisnes tu. So, korang yang dah tanya soalan tu pastu bila kitaorang dah jawab, tolong le bagi respon jugak sebab takut jugak tersalah cakap ke, sakit hati ke….siapa tahu, ye tak. So…kalau dah hantar emel atau sms tu, tolong le ye bagi jawapan balik ye. Kurang2nya saya tahu u all memang nak oder atupun tak. Ok…berbalik pada tajuk kita hari ni…memang ramai betul nak order tshirt tapi nak harga yang murah. Bukan tak leh bagi tapi saya jual baju bisnes kecik, bukannya pemborong yang jual ratus2 lai sehari ataupun kilang cop baju. .......dan...TShirt Bajet ni bukan semua design yang boleh harga camtu. Hanya untuk TShirt Roundneck saje tau…baju kolar harga lain lak. Pastu pulak, design dia simple + sempoi jer. Contohnya, tulisan depan baju satu kaler jer. …
So…kalau korang pun berminat nak order, jangan malu & jangan segan. Ikut step2 kat bawah ni : 1. Pertama2nya; korang pilih dulu baju mana yang berkenan,jenis kain,saiznya.. 2. cuba korang tetapkan berapa bajet sehelai baju tu. Kalau boleh yang munasabah le. Kalau korang bagi harga yang rendah sangat, saya akan bagi harga yang sepatutnya untuk baju tu pulak. 3. Tetapkan jugak berapa lai nak order…INGAT! lagi banyak lai order, lagi murah. 4. Design untuk print atas baju penting sebab saya nak bagi harga yang lebih tepat, kena ada design tu. Kalau boleh korang lukis jer atau buat dalam komputer, pastu scan & emel kat emel saya. So..lepas tu baru saya bagi harga yang lebih tepat. Takpun kalau nak sms atau call pun boleh….mana2 aje yang mudah pada korang. ..........salam mesra......

Printing studio: black mentor..

Image
Printing studio: black mentor..:

salam teman2 baru-baru nih dapat oder dari black mentor..
baju untuk peminat2nya sekitar kuantan untuk ajl
..alhamdulillah siap 50 helai baju lengan pendek roundneck...

------------>>> SAMBUNGAN

ok ni nak update gambar ..hari tu kan xsempat..


ok ni yang tempahan tshirt hitam.

tu model tu..hehehe.anakanda yang rajin tolong..tolong tengok je..

ni lagi

 ni pulak untuk shirt warna putih..masa ni sempat amik gambar walhal black dah p/a black dah tunggu kat restoren berdekatan..sabar yer..hehehe







ni amik dari tv..xjelas..tapi siapa yang g kuantan masa black ngah buat persembahan nampaklah baju ni dia pakai..

tempahan dari Uitm

Image
Di sini ada contoh perkhidmatan Heatpress Transferpaper. Hati Asid theater UiTM Shah Alam.

dah siap...

Image

black mentor..

Image
baru-baru nih dapat oder dari black mentor..baju untuk peminat2nya sekitar kuantan..alhamdulillah siap 50 helai baju lengan pendek roundneck hitam n putih + baju tanpa lengan..