Printing studio: black mentor..

Printing studio: black mentor..:

salam teman2 baru-baru nih dapat oder dari black mentor..
baju untuk peminat2nya sekitar kuantan untuk ajl
..alhamdulillah siap 50 helai baju lengan pendek roundneck...

------------>>> SAMBUNGAN

ok ni nak update gambar ..hari tu kan xsempat..


ok ni yang tempahan tshirt hitam.


tu model tu..hehehe.anakanda yang rajin tolong..tolong tengok je..


ni lagi


 ni pulak untuk shirt warna putih..masa ni sempat amik gambar walhal black dah p/a black dah tunggu kat restoren berdekatan..sabar yer..hehehe







ni amik dari tv..xjelas..tapi siapa yang g kuantan masa black ngah buat persembahan nampaklah baju ni dia pakai..

Comments

Popular posts from this blog

JENIS- JENIS MATERIAL UNTUK T-SHIRT

BAJU PRINTING SERENDAH RM 12 (2014)