Posts

Showing posts from January, 2012

cik farrah again

da pun diambil..cik farah..tambahan oder harimau malaya 4helai dewasa dan 1helai kanak-kanak..tq tq

baru...

Raja Lawak
Family Bowling Tournament
Dateline- 21/1/2012
Harimau Malaya S.E
Dateline- 23/1/2012
MILE-X
Dateline- 27/1/2012
Bersatu Hassanul Enterprise
Dateline- 28/1/2012
Alhamdulilah
Terimakasih daun keladi,
Lain kali tempah lagi

Harimau Malaya

Image
Alhamdulilah. Sebelum 2011 menutup tirai, marilah kita bersama menyokong pasukan Harimau Malaya kerana tanpa sokongan kita semua pastinya kejayaan tidak tercapai. Harimau Malaya Selamanya. Oley....

.....

Perkhidmatan Percetakkan Baju - Services available Kuala Lumpur - Mudah.my
www.mudah.my

tempahan baju taekwando A.R.G.S...

Image
"baju nih bukan sebarang baju bang, nih utk ahli lama jer dapat. Design  baru nih tak lawa la bang, buatkan saya design macam nih nak sebijik  mcm nih" kato client den, punyo la sayang eh kek design lamo  persatuan eh, dio nak gak sebijik mcm yg lamo....." mahal nyer bang, RM20  utk 50 helai boleh kurang lagi tak?" " buleh dik, asalkan ko bahagio  den pun bahagio" ( baik kan den ni? )...

dari belakang


dari depan.. 

terima kasih yer adik2 taekwando..
apa tunggu lagi..u olls bila lagi nak tempah jom lah..murah  jer..

al-kisah...saja nak kongsi...

"Salam, encik nih buat printing baju kan?, saya nak buat baju melayu bole?"....inilah solan ontah ponamo eh....sib baek kek dlm tipon. Nak den maghah bunyi sore owang tuo. Den nih kan pemudo berbudi bhso. Sabar yolah..

letak nama belakang baju...

Image
dah siap dan dah di hantar ke keramat wangsa maju...baju harimau malaya..nih cop nama kat blkg...lain skit harganya..rm15 untuk lengan pendek dan rm19 ntuk lengan panjang....

selamat datang...2012...

Selamat Tahun Baru 2012 Kepada Semua Rakan-Rakan Niaga. Semoga Tahun 2012 Memberi Anda Semua Kejayaan Dan Kekayaan Didunia & Akhirat...mudah-mudahan rezeki di tahun baru mendapat lebih sambutan...
Alhamdulillah 2011, Kami Bersyukur Kehadrat Allah Swt Kerana Penjualan Meningkat Dan Duanprinttingmaju Dikenali Bukan Sahaja Dilembah Kelang Malah Sehingga Ke Seluruh Negeri .
Terima Kasih Kerana Menyokong Kami ~

nie dia...ada sesapa mau..mari.mari...

Image
Kunang-kunang terbang riang,

Terbang rendah di paya suram,

Ini bukan baju nak pergi perang,

Dipakai waktu tonton filem seram

alhamdulillah..yeah...!!!

Image
20 Dec 2011

fuhhh...alhamdulillah akhirnya berjaya siapkan tempahan baju harimau malaya..idaman hati penyokong bola sepak Malaysia...
ni cik Farrah Wahida punya...dia nak hadiahkan tuk adik2nya...murah je nih..special price along bagi...rm10 sehelai..murah kan..ni siap ada cop gambar harimau kcik kat bkh nih..permintaan cik idah kita...along dah nak hantar nih.......ptg 24 Dec tuh kami hantar...

.
tq kerana percaya kat along tuk print kan bj nih...n t bleh lah bgtau kgkawan lain..