Posts

Showing posts from January, 2014

BAJU PRINTING SERENDAH RM 12 (2014)

Image
Selamat malam semua...
urggaahhhh mengantukmya...
anak umie da lena di ulit buih buih mimpi..
en suami sedang siapakn beberapa lagi design cetakan team bowling..

awak semua apa buek tu...
sementara anak tidur ni..umie nak share sikit 
setakat ni nilai RM12 ni pada tahun baru 2014 ni masih di ketogorikan MURAH dan MAMPU DIMILIKI oleh semua peringkat..

student nak buat baju team pun masih murah..
tak dapatlah nak jual RM5 der...hahaha
tak pulang modal kami nanti..

umie share sikit term untuk dapatkan harga yang best ni..

cer tengok ni
PRINTING BAJU SERENDAH RM12/pcs
- Minimum order 30 pcs 
- Round neck shirt  - Material : Cotton - Weight : 180 gsm - Print type : Rubber dye silkscreen- 1 colour & 1 side printing ******************************************************************************


haaa ni kira baju paling awal kami cetak pada tahun 2011. nak tau cetakan ni limited tau..masa ni kami buat hanya 10 helai je...



kejohanan ping pong JPPPK under DBKL..gambar tak keliar..handphonbe murah..
baju n…

WARNA WARNI KEHIDUPAN part 1

hidup akan ceria jika jiwa tenang..betul tak? mestilah..dari jiwa lah kita 

beremosi..jika emosi kita clear..bersih dari segala kekotoran dunia...pasti hati akan 
senang bila senang kita dengan sendiri akan meluahkan melalui perbuatan dan 
sekeliling akan rasa 


bagaimana naK dapat jiwa yang tenang????
antara yang boleh di kongsi dan boleh kita istiqamah..maklumlah nak ubah 100% memang agak sukar tapi boleh mula dengan sikit..sikit..
biasa kita diingatkan kita perlu
perbanyakkan zikir iaitu (Mengingati Allah)
mulakan dengan mudah..sebelum makan dan selepas tentu biasanya kita berdoa kan.
boleh juga semasa kita berkerja dihati dari kita bergosip2..baik kita zikir (ya allah)..

- Sentiasa Muhasabah diri sebelum tidurrutin harian dan berjumpa pelbagai ragam manusia..mestinya kita berdeoan dengan rasa sedih geram gembira dan macam2 lagi..pasti ada yang kurang memuaskan hati..
- Bersikap pemaaf 
maafkanlah mereka2 ni...memberi maaf itu lebih mulia...
- Melakukan amalan-amalan sunat yang boleh mendekatkan…

SELAMAT TAHUN BARU wish your luck=)

Image
assalammualaikum.. dan selamat sejahtera..



alhamdulillah dah 12 hari berlalu...masih lagi tahun baru terasa..terlambat nak ucap selamat buat semua pengunjung setia..
bukan tak ingat cuma tak sempat..



BumiPrintingMaju doakan semua dalam tahun baru ini mendapat kebaikan dan kegembiraan demi mengharungi hari 2 mendatang.. wahhh..bersastera ye..
ahad petang ..bumi biasanya keluar ambil angin dengan keluarga cuma hari ni ada kecemasan di rumah.. keluar lewat sikit..
alhamdulillah segala promosi akhir tahun disudahi dengan sambutan yang memberangsangkan..



PROMOSI TAMAT 
http://bumiprintingmaju.blogspot.com/2013/12/printing-studio-tawaran-akhir-sehingga.html
terima kasih buat pelangan setia kami..
utk tahun baru kami masih belum lancarkan sebarang promosi..
tawaran kami utk anda sentiasa yang terbaik.




smile =) =) =)



selmat berhujung minggu...~~~~~~