tempah baju murah cari lah kami...

Memang kitaorang tak menang tangan nak menjawab emel…tapi kitaorang tak kisah sebab memang dah pilih jalan ni, kena tempuh jelah. Lagipun saya tak suka kalau orang tanya melalui emel ataupun sms, tak berjawab. Macam nak tak nak jer bisnes tu. So, korang yang dah tanya soalan tu pastu bila kitaorang dah jawab, tolong le bagi respon jugak sebab takut jugak tersalah cakap ke, sakit hati ke….siapa tahu, ye tak. So…kalau dah hantar emel atau sms tu, tolong le ye bagi jawapan balik ye. Kurang2nya saya tahu u all memang nak oder atupun tak. Ok…berbalik pada tajuk kita hari ni…memang ramai betul nak order tshirt tapi nak harga yang murah. Bukan tak leh bagi tapi saya jual baju bisnes kecik, bukannya pemborong yang jual ratus2 lai sehari ataupun kilang cop baju. .......dan...TShirt Bajet ni bukan semua design yang boleh harga camtu. Hanya untuk TShirt Roundneck saje tau…baju kolar harga lain lak. Pastu pulak, design dia simple + sempoi jer. Contohnya, tulisan depan baju satu kaler jer. contohnyer: So, bagi korang yang memang ada niat nak tempah baju ngan kitaorang,email terus atau blh all xpun msj...0169707487

Comments

Popular posts from this blog

JENIS- JENIS MATERIAL UNTUK T-SHIRT

TUALA a.k.a TOWEL