BAJU PRINTING SERENDAH RM 12 (2014)

Selamat malam semua...
urggaahhhh mengantukmya...
anak umie da lena di ulit buih buih mimpi..
en suami sedang siapakn beberapa lagi design cetakan team bowling..

awak semua apa buek tu...
sementara anak tidur ni..umie nak share sikit 
setakat ni nilai RM12 ni pada tahun baru 2014 ni masih di ketogorikan MURAH dan MAMPU DIMILIKI oleh semua peringkat..

student nak buat baju team pun masih murah..
tak dapatlah nak jual RM5 der...hahaha
tak pulang modal kami nanti..

umie share sikit term untuk dapatkan harga yang best ni..

cer tengok ni                                               
PRINTING BAJU SERENDAH RM12/pcs

- Minimum order 30 pcs 
- Round neck shirt  - Material : Cotton - Weight : 180 gsm - Print type : Rubber dye silkscreen - 1 colour & 1 side printing
******************************************************************************


haaa ni kira baju paling awal kami cetak pada tahun 2011. nak tau cetakan ni limited tau..masa ni kami buat hanya 10 helai je...



kejohanan ping pong JPPPK under DBKL..gambar tak keliar..handphonbe murah..
baju ni di cetak pada tahun 2013


safety 1st yeah...baju ni untuk staff kontraktor..lebih 50 helai juga kami cetak masa tu..masa tu tahun 2012

dan banyak lagi contoh contoh lain..

Sebarang pertanyaan lanjut sila :-
SMS / whatsapp : 014-972-1769


Email : duanprintingmaju@gmail.com PM : https://www.facebook.com/pages/Bumi-printing-maju/164098597121903




terimakasih kat awak semua sudi baca sampai bawah..
rasa suka nak share lagi..


ok semua assalammualaikum

Comments

Popular posts from this blog

JENIS- JENIS MATERIAL UNTUK T-SHIRT

TUALA a.k.a TOWEL